Γίνε μέλος της οικογένειας μας

H εμπειρία μας στον χώρο της καφεστίασης, έχει αποδείξει ότι η επιτυχία προέρχεται τόσο από το ευχαριστημένο και πιστό κοινό όσο και από τις αποδοτικές και επικερδείς συνεργασίες. Σε κάθε νέο μας ξεκίνημα επιδιώκουμε να έχουμε όχι μόνο απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες αλλά και 100% ευχαριστημένους franchisee, ώστε να συνδυάζεται τόσο η κερδοφορία όσο και η αίσθηση ότι όλοι είμαστε μέλος μιας δυνατής ομάδας.

Κάθε νέα επένδυση στη ΒΕΑΤ, αποτελεί μια ασφαλή και δοκιμασμένη επιλογή για κάθε επενδυτή, αφού μέσα από την εμπειρία μας γνωρίζουμε πλέον τον παλμό της αγοράς, λαμβάνουμε υπόψη την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε κατάστημά μας και σε κάθε διαφορετική περιοχή που δραστηριοποιούμαστε.

Καλωσορίζουμε επομένως στην οικογένεια μας, καθέναν από εσάς που ενδιαφέρεται να μοιραστεί μαζί μας το Όραμά μας, διαθέτει θέληση και όρεξη να αναπτύξουμε από κοινού μία επαγγελματική σχέση κερδοφόρα και κυρίως με διάρκεια στον χρόνο και ποιότητα.

 

Τι προσφέρουμε

Η εξαιρετική ποιότητα των Α’ υλών που χρησιμοποιούμε, η προτίμησή μας σε ελληνικές εταιρείες παραγωγής, το χαμηλό κόστος, η άρτια εκπαίδευση του προσωπικού και η συνεχής παρακολούθηση της λειτουργίας των καταστημάτων, καθιστούν την εταιρεία BEAT την καλύτερη επιλογή για υποψήφιους franchisee που επιθυμούν να γίνουν μέλη της οικογένειας BEAT.

Η αποδοτική πρόταση συνεργασίας μας περιλαμβάνει:

 • Σταθερά μηνιαία fees ανεξαρτήτως τζίρου
 • Επιχειρηματικό πλάνο ανά κατάστημα
 • Δυνατότητα έρευνας αγοράς και αξιολόγησης της βέλτιστης τοποθεσίας για το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος
 • Σχεδιασμός και επίβλεψη του νέου καταστήματος, σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές design των καταστημάτων BEAT
 • Παράδοση καταστήματος με το κλειδί στο χέρι
 • Συνεχής επίβλεψη της λειτουργίας των καταστημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας
 • Δυνατότητα εύρεσης και επιλογής του κατάλληλου προσωπικού που θα μπορέσει να υποστηρίξει τη λειτουργία του νέου καταστήματος
 • Δυνατότητα παροχής συμβουλών marketing και υποστηρικτικού υλικού (προωθητικές ενέργειες) με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας και την αύξηση του τζίρου.

Η υποστήριξη βήμα-βήμα

franchise-icon-1

Εύρεση Κατάλληλου Σημείου

franchise-icon-2

Σχεδιασμός & Υλοποίηση Καταστήματος

franchise-icon-3

Υποστήριξη στην Στελέχωση Καταστήματος

franchise-icon-4

Εκπαίδευση Προσωπικού - Παροχή Εγχειριδίων Εκπαίδευσης

franchise-icon-5

Συμπληρωματική Εκπαίδευση κατά τη Λειτουργία - Επιμορφωτικά Σεμινάρια

Το πακέτο FRANCHISE

Στην εταιρεία BEAT προσφέρουμε μια αποδοτική πρόταση συνεργασίας τόσο με χαμηλό αρχικό κόστος όσο και με σταθερά μηνιαία royalties. Στις δύσκολες τρέχουσες οικονομικές συγκυρίες, επιβάλλεται να σταθούμε πλάι στον υποψήφιο franchisee και να τον διευκολύνουμε όσο περισσότερο μπορούμε, κάνοντάς τον με αυτόν τρόπο να νιώσει πραγματικά μέλος μιας οικογένειας- της οικογένειας BEAT.

Το ύψος μιας επένδυσης στην εταιρία μας.

Entry fees
10.000€
+Φ.Π.Α.
Κατάστημα 120m2
από 200.000€
+Φ.Π.Α.
Μηνιαία royalties
700€
+Φ.Π.Α.
(ανεξαρτήτως τζίρου)

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

  • 1

   Προσωπικά Στοιχεία

  • 2

   Επαγγελματική Εμπειρία

  • 3

   Πληροφορίες σχετικά με το προτεινόμενο κατάστημα

  1/3

  Προσωπικά Στοιχεία