Η εταιρεία

Λίγα λόγια για μας

Από το 2009, η ελληνική εταιρεία ΒΕΑΤ, δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά της καφεστίασης, διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο.

Σήμερα η ΒΕΑΤ μετρά 26 καταστήματα στην Αττική, με πιστούς και ευχαριστημένους πελάτες καθημερινά. Κάθε κατάστημα αποτελεί μία ζεστή φιλική γωνιά, όπου ο πελάτης μπορεί να απολαύσει γευστικά και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, από φρέσκα και αγνά υλικά, καφέ και ροφήματα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στόχος

Στόχος της εταιρείας ΒΕΑΤ, είναι να προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας και γεύσης που θα καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, σε συνδυασμό πάντα με μία ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική.

Οι αρχές μας

Ποιότητα Beat

Η ποιότητα ήταν και θα είναι προτεραιότητά μας. Δεσμευόμαστε στο να προμηθευόμαστε με υπευθυνότητα τις πιο αγνές πρώτες ύλες αλλά και ποιοτικά τελικά προϊόντα, να τα διαχειριζόμαστε με τον καλύτερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο και να τα προσφέρουμε καθημερινά με αγάπη και χαμόγελο.

company-graphics-5

Το κοινό μας

Για εμάς στην ΒΕΑΤ, όλα ξεκινούν και τελειώνουν στον πελάτη- Επενδύουμε στην ανθρώπινη επαφή. Η δουλειά μας είναι κάτι παραπάνω από την παρασκευή ενός άψογου ροφήματος και την προσφορά ενός φρέσκου προϊόντος.

Επιδιώκουμε -και το καταφέρνουμε- να χτίζουμε σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, κάνοντας τον καθένα από αυτούς να νιώθει μοναδικός.

company-graphics-4

Η ομάδα μας

Στα καταστήματά μας, η εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα και είναι η ομάδα μας που παίζει καθοριστικό ρόλο στην καλύτερη εμπειρία σας από την ΒΕΑΤ.

Η καθημερινή επιμέλεια στην παρασκευή προϊόντων, ένα πλατύ χαμόγελο, η ευγένεια και η προθυμία του προσωπικού μας έχουν ως αποτέλεσμα ένα χώρο οικείο και φιλόξενο που κάνει τον πελάτη να αισθάνεται σαν στο σπίτι του.