ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Από το 2009, η ελληνική εταιρία ΒΕΑΤ, δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά της καφεστίασης διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο. Σήμερα η ΒΕΑΤ μετρά 18 καταστήματα στην Αττική, με πιστούς και ευχαριστημένους πελάτες καθημερινά.

Κάθε κατάστημα αποτελεί μία ζεστή φιλική γωνιά, όπου ο πελάτης μπορεί να απολαύσει γευστικά και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα από φρέσκα και αγνά υλικά, καφέ και ροφήματα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος της εταιρίας ΒΕΑΤ, είναι να προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας και γεύσης που θα καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, σε συνδυασμό πάντα με μία ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ BEAT

Η ποιότητα ήταν και θα είναι προτεραιότητά μας. Δεσμευόμαστε στο να προμηθευόμαστε με υπευθυνότητα τις πιο αγνές πρώτες ύλες αλλά και ποιοτικά τελικά προϊόντα, να τα διαχειριζόμαστε με τον καλύτερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο και να τα προσφέρουμε καθημερινά με αγάπη και χαμόγελο.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στα καταστήματά μας, η εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα και είναι η ομάδα μας που παίζει καθοριστικό ρόλο στην καλύτερη εμπειρία σας από την ΒΕΑΤ. Η καθημερινή επιμέλεια στην παρασκευή προϊόντων, ένα πλατύ χαμόγελο, η ευγένεια και η προθυμία του προσωπικού μας έχουν ως αποτέλεσμα ένα χώρο οικείο και φιλόξενο που κάνει τον πελάτη να αισθάνεται σαν στο σπίτι του.

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ

Για εμάς στην ΒΕΑΤ, όλα ξεκινούν και τελειώνουν στον πελάτη- Επενδύουμε στην ανθρώπινη επαφή. Η δουλειά μας είναι κάτι παραπάνω από την παρασκευή ενός άψογου ροφήματος και την προσφορά ενός φρέσκου προϊόντος. Επιδιώκουμε -και το καταφέρνουμε- να χτίζουμε σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, κάνοντας τον καθένα από αυτούς να νιώθει μοναδικός.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εταιρεία ΒΕΑΤ έχοντας ως στόχο την ΑΡΙΣΤΗ οργάνωση και δομή της εταιρείας και προκειμένου να προσφέρει μια ΑΡΙΣΤΗ πρόταση στους πελάτες της, διατηρώντας παράλληλα την διαρκή εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα της , πιστοποιήθηκε με το σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων HACCP.

Η εταιρεία Lloyd’s Register Quality Assurance Limited αξιολόγησε και ενέκρινε το σύστημα HACCP της ΒΕΑΤ σύμφωνα με τις απαιτήσεις που ορίζονται στο Codex Alimentarious